Youplus Vitamin C - Çinko - Propolis...

Youplus Vitamin C - Çinko - Propolis 20 Tablet

Youplus
Stokta yok
Havale Fiyatı:
₺160,55

₺169,00
Aroma
  • Limon Limon


Orjinal Ürün Garantisi

%100 Orijinal
Ürün Garantisi

Kapıda Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme
Seçeneği

Güvenli Alışveriş

3D Secure
Güvenli Alışveriş

 

C Vitamini, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasında önemli bir role sahiptir. Fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında normal enerji oluşum metabolizmasına, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur. Ek olarak kemiklerin, kıkırdağın, kan damarlarının ve cildin normal fonksiyonu için gerekli olan kollajen oluşumuna katkı sağlar. C Vitamini demir emilimini arttırır. 

Öne Çıkan Özellikler

1G

C Vitamini

10MG

Çinko

8MG

Saf Propolis

1 Tablet

Porsiyon Miktarı

20

Porsiyon

Ürün Faydaları

İçeriğinde yer alan C vitamini yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına destek olurken cildin ve kıkırdağın normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna da katkı sağlar.

Çinko minerali normal makro besin öğeleri mekanizmasına ve bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunurken Normal kemiklerin, saçın, tırnakların, cildin ve görme yetisinin korunmasına yardımcı olur.

Propolis genel bağışıklık sistemini normal fonksiyonları üzerinde olumlu etki göstermekle birlikte sinerjik etkileri nedeniyle antimikrobiyal, antiviral, antioksidan, antienflamatuvar etki edebilmektedir.

Tablete alternatif arayanlar için suda eriyebilen efervesan formu ve lezzetli limon aroması ile keyifli bir tüketim sağlar.

Bunları İçermez

LAKTOZ

GLUTEN

KORUYUCU MADDE

GDO

ET ÜRÜNÜ

DOMUZ KATKI MADDESİ

Aroma - Limon

İçindekiler: L-askorbik (1000mg Vitamin C), Asit düzenleyiciler (Sodyum karbonatlar, Sitrik asit, Malik asit), Tatlandırıcılar (İzomalt, Aspartam, Asesülfam K), Renklendirici (Karotenler), Taşıyıcı (Polietilen glikol), Çinko sitrat (10mg Çinko), Saf Propolis, Aromalar(Limon aroması).

Çinko 10 mg
C Vitamini 1000 mg
Saf Propolis 8 mg


Standart Kullanım

11 yaş ve üzeri bireyler için günde 1 efervesan tablet 1 bardak (250 ml) suda çözdürülerek kullanılması tavsiye edilir.
Yorum yok

Bunları da beğenebilirsiniz

Ürün favorilerinize eklendi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password