Olimp Nockout 2.0 305gr

Olimp Nockout 2.0 305gr

Olimp
Stokta yok
Havale Fiyatı:
₺902,50

₺950,00
Aroma
  • Sakız Sakız


Ücretsiz Kargo

Kargo
Ücreti Yok

Orjinal Ürün Garantisi

%100 Orijinal
Ürün Garantisi

Kapıda Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme
Seçeneği

Güvenli Alışveriş

3D Secure
Güvenli Alışveriş

 

Beta alanin, antrenman performansınızı artırmanıza yardım eden bir amino asittir. Vücudun üretemediği esansiyel bir amino asit olan Beta alanin içeriği, yorgunluğun gecikmesine yardımcı olur. Olimp Nockout 2.0, yoğun antrenman dönemlerinde yorgunluk seviyesini düşürmeye ve verimli egzersiz yapılmasında destek olabilmektedir. Bisiklet, koşu, triatlon gibi farklı spor dallarından sporcular için de tercih sebebidir.

Öne Çıkan Özellikler

2.1G

Beta Alanin

1.1G

L-Arjinin

6.1G

Porsiyon Miktarı

50

Porsiyon

Ürün Faydaları

Beta Alanin ile kas yorgunluğunu azaltarak antrenman kapasitesini ve performansını artırmaya destek olurken yorgunluğu geciktirici etkiye sahiptir.

Kafein ile zenginleştirilmiş formülü ve taurin ile kalsiyum ve potasyum düzeninin sağlanmasında etkili olmakla birlikte yağ hücrelerinin yakılmasına da katkı sağlar.

Vücutta arjinine dönüşen sitrulin; nitrik asitin artmasını sağlayarak kasların iyileşme ve onarım süresini hızlandırır, kas hücrelerinin dayanıklılığını pozitif yönde etkiler.

Arjinin ile birlikte taurin desteği sayesinde nitrik oksidi tetikleyerek kan dolaşımını hızlandırarak hücrelere daha fazla oksijen, glikoz ve besin taşınmasında etkilidir.

Sinerjik etki sağlayacak bileşenler ile direnç artışına ve pump etkisine katkı sağlayarak antrenmana daha şiddetli girmenize destek olur, egzersiz performansını yukarı çıkartır.

Zengin içeriği ile özellikle bisiklet, koşu, triatlon gibi farklı spor dallarından sporcular için de tercih sebebi olabilmektedir.

Aroması ile lezzetli bir içim sunmaktadır.

Bunları İçermez

ASPARTAM

DOMUZ KATKI MADDESİ

GDO

KORUYUCU MADDE

Aroma - Sakız

İçindekiler: Beta Alanin, L-Arjinin hidroklorür, asitlik düzenleyici: sitrik asit; L-sitrulin, taurine, aroma verici, kafein, topaklanmayı önleici: silikon dioksit; tatlandırıcılar: asesülfam K, sukraloz, siklamatlar; karabiber ekstresi (Piper nigrum L., meyve) renklendirici: E133, Ürün aynı üretim hattında üretilen diğer ürünlerden kaynaklı eser miktarda süt, yumurta, fındık, yer fıstığı, gluten, balık ürünleri içerebilir.

Kafein 200 mg
Beta Alanin 2100 mg
L-Arjinin 1100 mg
L-Taurin 600 mg
L-Sitrulin 600 mg
Piperin 7,125 mg


Standart Kullanım

1 Porsiyon (6,1g) toz ürünü 250ml su ile karıştırarak tüketebilirsiniz.
Yorum yok

Bunları da beğenebilirsiniz

Ürün favorilerinize eklendi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password