New Life CoEnz QH 30 Kapsül

New Life CoEnz QH 30 Kapsül

New Life
Stokta yok
Havale Fiyatı:
₺227,05

₺239,00
Aroma
  • Aromasız Aromasız


Orjinal Ürün Garantisi

%100 Orijinal
Ürün Garantisi

Kapıda Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme
Seçeneği

Güvenli Alışveriş

3D Secure
Güvenli Alışveriş

 

New Life CoEnz QH, koenzim Q10’un aktif hale dönüşmüş Ubikinol formunda sunan bir gıda takviyesidir. Ubikinon formda olan Koenzim Q10, vücut içerisinde ubikinola (Koenzim QH) dönüştürüldükten sonra kullanılabilmektedir. Patentli Kaneka Ubikinol form , standart formdaki koenzim Q10’lara daha hızlı verimlilik sunar. Ayrıca içerisinde bulunan zeytinyağı emilimi arttırmaktadır.

Kaneka marka ham maddeden üretilen Ubikinol, besin bileşenleri New Life CoEnz QH formülünde bulunan önemli besin bileşenleridir. Kaneka Ubikinol dünyanın ilk ve tek patentli besin bileşeni olan ubikinolüdür. Vücutta üretilen koenzim Q10'a özdeş niteliğindedir.  10 yılı aşkın bir süredir bilimsel insanları ve araştırmacılar tarafından test edilmektedir.

Öne Çıkan Özellikler

100MG

Koenzim Q10

1 Kapsül

Porsiyon Miktarı

30

Porsiyon

Ürün Faydaları

İçeriğindeki CoQ10'un aktif hale dönüşmüş Ubikinol formu sayesinde vücutta dönüşüme ihtiyaç duymadan etki gösterebilmektedir. Standart formlara göre 4 kat yüksek biyo yararlanıma sahiptir.

Koenzin Q10'un indirgenmiş hali olan Ubinikol, hücrelerin enerji üretiminde görev alıyor olup, kas ve damar sağlığından antioksidan etkiye çeşitli faydalar sağlamaktadır.

Zeytinyağı bazlı formülü sayesinde emilimi hızlandırmakla birlikte yağda çözünen ve emilim için yağlı bir ortama ihtiyaç duyan Ubinikol, ekstra yağlı bir besin tüketmeden emilim gösterebilir.

Balık jelatini kapsüller sayesinde sindirim sistemine uyum sağlar, kötü koku ve tada yol açmaz.

Hijyenik tekli paketleme (blister) sayesinde kullanım sırasında havayla temas etmez, oksidasyon riski yoktur. Bu duruma bağlı oluşabilecek tat ve kokuda bozukluk ve tabletlerin yapışması gibi sorunlar görülmez.

Bunları İçermez

LAKTOZ

KORUYUCU MADDE

ASPARTAM

GDO

DOMUZ KATKI MADDESİ

GLUTEN

Aroma - Aromasız

İçindekiler: Zeytin yağı: yardımcı bileşen, balık jelatini: kapsül bileşeni Ubikinol (KoEnzim Q10 kaynağıdır, gliserol: nem verici, silikon dioksit: topaklanmayı önleyici, demir oksit: renklendirici.

Koenzim Q10 100 mg


Standart Kullanım

Günde 1 kapsül, tercihen yemekten sonra kullanılması tavsiye edilir.
Yorum yok

Bunları da beğenebilirsiniz

Ürün favorilerinize eklendi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password