Nbl Probitoic Gold 20 Saşe

Nbl Probitoic Gold 20 Saşe

NBL
Stokta yok
Havale Fiyatı:
₺217,55

₺229,00
Aroma
  • Aromasız Aromasız


Orjinal Ürün Garantisi

%100 Orijinal
Ürün Garantisi

Kapıda Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme
Seçeneği

Güvenli Alışveriş

3D Secure
Güvenli Alışveriş

 

NBL Probiotic Gold, probiyotik mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

NBL Probiyotik Gold içerisinde sindirim ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotiklerin yanı sıra A, C, E ve B1, B2, B6 vitaminlerini içerir. NBL içerisinde bulunan etken maddelerin bazıları: A vitamini normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur. B1, B2 ve B6 vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur. C vitamini kemiklerin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.

Öne Çıkan Özellikler

Probiyotik Mikroorganizma

Vitamin İçeriği

1 Saşe

Porsiyon Miktarı

20

Porsiyon

Ürün Faydaları

İçeriğinde yer alan probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Sindirim ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotiklerin yanı sıra A, C, E ve B1, B2, B6 vitaminleri de içermektedir.

İçeriğinde yer alan A vitamini normal görme yetisinin korunmasına; B1, B2 ve B6 vitaminleri ise normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunurlar.

C vitamini içeriği sayesinde kemiklerin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kolajen oluşumuna katkıda bulunur.

Hijyenik saşe formu sayesinde kolayca taşınabilir olup su, süt ya da yoğurt gibi gıdalarda karıştırılarak tüketilebilir.

Bunları İçermez

ASPARTAM

DOMUZ KATKI MADDESİ

GDO

GLUTEN

Aroma - Aromasız

İçindekiler: fruktooligosakkarit, polidekstroz, laktuloz, portakal tadında toz, vitamin C (L-askorbik asit), portakal aroması, vitamin E, süt aroması, topaklanmayı önleyici (yağ aitlerinin magnezyum tuzları), Enterococcus faecium, Lactobacillus acidoplhilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium bifidum, vitamin A, vitamin B6 (Prodioksin Hidroklorür), vitamin B2 (Riboflavin) vitamin B1 (Tiamin hidroklorür).

Lif 963,0 g
A Vitamini 601 IU
C Vitamini 75 mg
E Vitamini 30,0 mg
B1 Vitamini 1,4 mg
B6 Vitamini 1,9 mg
B2 Vitamini 1,6 mg


Standart Kullanım

Günde 1 kez sabah veya akşam yemekle beraber veya yemekten sonra gıda, su, süt ya da yoğurt ile karıştırılarak kullanılır. Günlük doz aşılmamalıdır.
Yorum yok

Bunları da beğenebilirsiniz

Ürün favorilerinize eklendi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password