Bigjoy Predator Shot 1000ml

Bigjoy Predator Shot 1000ml

BigJoy
Havale Fiyatı:
₺750,50

₺790,00
Aroma
  • Portakal Portakal

Ücretsiz Kargo

Kargo
Ücreti Yok

Orjinal Ürün Garantisi

%100 Orijinal
Ürün Garantisi

Kapıda Ödeme Seçeneği

Kapıda Ödeme
Seçeneği

Güvenli Alışveriş

3D Secure
Güvenli Alışveriş

 

Yüksek şiddette antrenman yapmaya yardımcı preworkout (antrenman öncesi) formülü Predator şimdi sıvı formda. Predator Shot; 1000 ml’lik sıvı formuyla pratik bir kullanım ve hızlı emilim sunuyor.

Zengin bir formüle sahiptir. Antrenmanda ihtiyaç duyduğunuz içerikleri, ideal dozda sunar. Beta alanin, sitrülin, arjinin akg, taurin, kafein, L-Tirozin, guarana ekstresi, kırmızı biber tozu ve B6&B12 vitaminlerini içerir.

Predator Shot, 1 ölçeğinde 3600 mg beta alanin içerir. Beta alanin, antrenman performansınızı artırmaya yardım eden bir amino asittir. En büyük faydası yorgunluk seviyesini aşağı çekmeyi desteklemesi ve kas dayanıklılığını artırmaya yardımcı olmasıdır. Bu özellikleri sayesinde daha uzun süre ve daha şiddetli antrenman yapmanıza katkıda bulunur.

Arjinin AKG: Predator Shot, 1 ölçeğinde 1000 mg arjinin AKG içerir. Arjinin, nitrik oksit seviyelerinin yukarı taşınmasını sağlayarak kan dolaşımını artırır. Artan kan akışı ile beraber kaslara daha fazla besin, oksijen ve glikoz gider. Yıpranan kasların onarımı ve yeni kas gelişimi hızlanır ve daha yüksek pump hissi oluşur.

Sitrülin: Predator Shot, 1 ölçeğinde 1000 mg sitrülin içerir. Sitrülin sporcuların antrenman performansını artırmak için en çok kullandığı amino asitlerden bir tanesidir. Yüksek yoğunluklu ağırlık antrenmanında setler arasında daha hızlı toparlanma sağlar. Tıpkı arjinin gibi, nitrik oksit artışı sağlar ve kan akışını artırır.

Taurin ve kafein: Predator Shot, 1 ölçeğinde 800 mg taurin ve 210 mg kafein içerir. Bu iki içerik, hem fiziksel hem de zihinsel performansın yükselmesini sağlar.

Tirozin: Predator Shot, 1 ölçeğinde 150 mg tirozin içerir. Tirozin, beyinde dopamin öncüsü olup, yorgunluk hissini önlemeye yardımcı bir amino asittir.

Kırmızı Biber Tozu: Predator Shot, içeriğinde bulunan kırmızı biber tozu vücut ısısını arttırarak yağ hücrelerinin enerji döngüsüne dahil olmasına yardımcı olur.

Öne Çıkan Özellikler

3.6G

Beta Alanin

210MG

Kafein

30ML

Porsiyon Miktarı

33

Porsiyon

Ürün Faydaları

Antrenman esnasında en sık kullanılan amino asitleri içinde barındıran formülü ile antrenman esnasında pump etkisini desteklemektedir.

Vücut için gerekli olan ATP üretimine yardımcı olurken, özellikle adale torkunu artırmaya, yüksek güç ve performans sağlamaya destek olur.

Beta Alanin ile kas yorgunluğunu azaltarak antrenman kapasitesini ve performansını artırmaya destek olur.

İçeriğinde yer alan BCAA, Beta-Alanin, Arjinin, Alfa ketoglutarat ve L-sitrulin bileşenleri ile antrenman süresinin uzamasına ve verimli bir antrenman geçirmenize katkıda bulunur.

Arjinin ile birlikte taurin desteği sayesinde nitrik oksidi tetikleyerek kan dolaşımını hızlandırarak hücrelere daha fazla oksijen, glikoz ve besin taşınmasında etkilidir.

Yüksek kafein içeriği ile bilinen Guanara ve taurin ile kalsiyum ve potasyum düzeninin sağlanmasında etkili olmakla birlikte yağ hücrelerinin yakılmasına da katkı sağlar.

BCAA, Sitrülin, Beta alanin gibi 10 farklı bileşenden oluşan kompleks formülünün yanı sıra B6 ve B12 vitaminleri ilave edilmiştir.

Sıvı formu sayesinde daha hızlı emilim ve hızlı etki gösterir.

Bunları İçermez

ASPARTAM

DOMUZ KATKI MADDESİ

GDO

ET ÜRÜNÜ

Aroma - Portakal
B6 Vitamini 2 mg
Kafein 210 mg
B12 Vitamini 500 mcg
Beta Alanin 3600 mg
Arjinin Alfa Ketoglutarat 1000 mg
L-Taurin 800 mg
L-Tirozin 150 mg
Guarana Ekstresi 120 mg
L-Sitrulin 1000 mg
Kırmızı Biber Tozu 5 mg


Standart Kullanım

Antrenman öncesinde 1 servisi (1 ölçek) 20-30 dakika önce tüketebilirsiniz.
Yorum yok

Bunları da beğenebilirsiniz

Ürün favorilerinize eklendi

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Veya Reset password